PENGHANTARAN TERJAMIN , KUALITI DIYAKINI

Khidmat Pos Kereta ke Sabah Sarawak

Since 1980....

Iklan

Rizstwo Trading and Services berdaftar dengan SSM (SA0119630-X) adalah sebuah syarikat yang menawarkan khidmat penghantaran pelbagai kenderaan dari Semenanjung Malaysia ke negeri Sabah, Sarawak, Brunei dan Wilayah Persekutuan Labuan. Kami juga menawarkan khidmat penghantaran kenderaan dari Sabah, Sarawak dan Labuan ke Semenanjung Malaysia.

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan terbaik dengan kos penghantaran terendah. Kami dipertanggungjawab membawa pelbagai jenis kenderaan seperti Mercedes, BMW, Peugeot, Mazda, Toyota, Honda, Suzuki, Perodua, Proton dan Nissan dari syarikat-syarikat ternama kerana prestasi kami yang membanggakan.

Perkhidmatan kami terbukti cekap, selamat tempoh penghantaran yang lebih singkat Penghantaran kenderaan hanya memakan masa 4 hingga 7 hari ke destinasi pilihan anda. Kami juga menawarkan perkhidmatan penghantaran kenderaan ke destinasi Pilihan anda seperti Kuching, Sibu, Bintulu, Miri, Kota Kinabalu, Sandakan, Lahad Datu, Tawau, Lahad Datu dan lain- lagi.

#Cepat

#Selamat

# Dimana Sahaja

Prosedurnya begitu mudah, hanya hantarkan kepada kami dokument berikut :

* Salinan Geran ( Hadapan & Belakang )
* Salinan Ic ( Hadapan & Belakang )
* Surat bank ( jika masih dalam pinjaman )

melalui e-mail : Hantarkereta7@gmail.com . Tidak perlu DEPOSIT *Biar kami hantar dulu kereta anda baru anda bayar .


Untuk Makluman lanjut sila berhubung dengan pegawai pemasaran kami ditalian 0165945949 (Tuan Syed) atau terus layari laman web kami : www.hantarkeretaku.com